Mar Callau, sòcia de Blau Advisors, escollida per formar part de la Unitat tècnica de resposta de la COVID-19 del Departament de Salut

10/07/2020
Posted in COVID19, salut
10/07/2020 blauadvisors

Mar Callau, sòcia de Blau Advisors, escollida per formar part de la Unitat tècnica de resposta de la COVID-19 del Departament de Salut

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha creat la Unitat tècnica per donar resposta a la COVID-19. Dirigida pel Dr. Jacobo Mendioroz i formada per 8 experts, té com a objectiu definir l’estratègia de país vers l’epidèmia, prevenir i actuar per evitar confinaments i mantenir la capacitat assistencial dels centres hospitalaris per tal que no hagin d’abandonar la seva activitat convencional mentre duri aquesta situació.

El grup el formen 6 metges epidemiòlegs que han liderat projectes de lluita contra malalties com la malària o la tuberculosi, un psicòleg especialitzat en desastres i la Mar Callau com a enginyera de processos. La seva tasca dins del grup és col·laborar en la definició dels circuits, la millora dels processos, l’anàlisi de les dades i la definició dels indicadors per augmentar l’eficiència i la rapidesa en la resposta a la COVID-19. La seva expertesa i coneixement de més de 20 anys en el món de la consultoria del sector de la Salut de ben segur que seran útils per treballar aquests aspectes crítics.

, ,